Zonwering op kantoor

Hoe belangrijk daglicht voor ons gevoel van welbevinden ook is, een teveel aan zonlicht op de werkplek wekt slaperigheid op en is vermoeiend voor onze ogen. De ramen schutten met een lamel, rolgordijn of getinte transparante folie is dan een vereiste. Een professioneel aangebrachte raamdecoratie op kantoor is niet alleen functioneel, ze kan ook dienen als ondergrond voor een logo of een reclameafbeelding. Op die manier brengt u meer leven in het interieur van het kantoor en voor de voorbijganger heeft een sprankelend uitzient kantoor een dynamische uitwerking. Het wordt een plek waar men wil werken of zaken mee zou kunnen doen.

Houd de weersomstandigheden waar ze horen
In de winter houden we graag de kou buiten en de warmte binnen. Kies daarom voor een raambekledingproduct wat zowel fel zonlicht weert als koude. De gesloten structuur van gemetalliseerde of kunststof lamellen is een perfecte isolatie tegen zowel koude wind als priemend zonlicht. Ook isolerende raamfolie kan daaraan zijn steentje bijdragen. Deze folie is er in transparant, getint of bedrukt met uw eigen afbeeldingen makkelijk op de vensters aan te brengen.

Besparen is de eerste verdienste
Zelfs onze tv reclames maken gebruik van het image van de zuinige Nederlander met slogans als ‘geen dubbeltje te veel’ en ‘op de kleintjes letten’. Tevens zijn we een volk dat veel waarde aan een schoon milieu hecht. Vandaar dat energie besparen hoog in het vaandel van de Hollandse bedrijfsvoeringen staat. Investeren in besparen, dat alleen al is een goede reden om de ramen van een duurzame isolerende decoratie te voorzien.

Have your say