To do’s bij het verbouwen van je tuin

Begin met een tuinplan

De aanleg van je tuin hoeft helemaal niet lastig te zijn of problemen met zich mee te brengen. Een goede tuin bevat een goede indeling van planten, tuin en leefgedeelte. Het betegelen van je tuin en het aanleggen en kweken van verschillende planten kan makkelijker worden gemaakt. Graag helpen we je met een paar tips die handig zijn bij het verbouwen van je tuin. Het is altijd nuttig om van te voren een schets en planning te maken voor je beoogde tuin.  Houd er rekening mee dat je te maken kan krijgen met het weer, klimaat en tijd. Ook is het handig om een verhuur auto te huren bij een autoverhuur om troep te voorkomen.

Begin met een tuinplan

Een moestuin, wilde bloemen of gerangschikte rozen. Iedereen heeft een eigen mening over wat nou de mooiste tuin is. Maar bij het inrichten van je tuin is het belangrijk dat je rekening houdt met de zonbehoefte en waterbehoefte van de planten. Daarnaast is het ook van belang dat de kleuren goed bij elkaar passen. Start daarom altijd met een tuinontwerp. Met een tuinontwerp kun je namelijk precies zien of alles goed bij elkaar past, zowel qua zon als qua kleur en ligging.

Huur een busje

Om troep in je auto te voorkomen en meerdere ritjes naar de winkel/sloop te voorkomen kun je ook een busje huren. Daarnaast kan een aanhangwagen ook je ruimteproblemen in je huidige vervoer oplossen. Heb je zelf geen busje en wil je een busje huren? Het is heel eenvoudig  om een auto te huren. Verscheidene mensen huren een aanhangwagen in plaats van een busje. Een aanhangwagen kan namelijk  een verlengstuk kan zijn. Op deze manier kunnen er zowel in de auto of bedrijfswagen spullen worden vervoerd.

huur een busje

Calculeer de zonstand in

Wil je alles eruit halen en constant genieten van de zon? Houd hier dan rekening mee bij het plannen en inrichten van je tuin. De één verbrand sneller dan de ander. Iedereen heeft natuurlijk een eigen behoefte, zowel aan zon als schaduw. Zit je liever in de namiddag in de schaduw? Zorg dan dat je de zonstand incalculeert of een mooie plek creëert met schaduw met bomen of een vaste parasol.

Have your say