Tijdelijke uitbreiding van het wagenpark

Door extra aanvoer van een product in een bepaalde tijd van het jaar of verhoogde drukte rond de feestdagen kan het noodzakelijk zijn dat u het actieve wagenpark tijdelijk uitbreiden moet. Korte huur-of lease contracten bij een autoverhuurder bieden hierin uitkomst. Nette wagens voor de vertegenwoordiging van uw bedrijf, handige busjes voor spoedleveringen en vrachtwagens voor de grotere orders. Voor de beste service aan u klanten komt u het best voor de dag met een jonge goed onderhouden huurauto.

Besparen is eerste verdienste
Bespaar uzelf het verlies van de afschrijving van de auto’s en de kosten van het onderhoud van de wagens. Als ondernemer die vandaag de dag op de kleintjes moet letten is bijvoorbeeld een vrachtauto huren voor de periode dat u hem daadwerkelijk nodig hebt veel economischer. Leasemaatschappijen komen u daarin graag tegemoet met aantrekkelijke maand- en kwartaalcontracten met voertuigen die precies aan uw behoeften voldoen.

Regio Rijnmond of de Eems
Niet alleen voor het tijdelijk huren van een vrachtwagen of transportbusje is een autoverhuurbedrijf een ideale uitkomst, ook voor uw personeel of uzelf. Weg met al die aparte reiskosten en/of brandstofvergoedingen. Laat uw medewerkers met elkaar carpoolen in een door u geleasde wagen. Uw vrouw heeft de auto en u moet nu meteen van de Randstad naar Eemshaven voor een spoedoverleg? Snel een auto huren in Leiden en u bevindt zich op de Afsluitdijk voordat u er erg in hebt.

Have your say