Projectinrichting op de bouw

Projectinrichter zijn niet alleen voor de inrichting van kantoren op de wereld, ze zijn er ook voor de inrichting van bijvoorbeeld restaurants, winkels. Ze kunnen echter ook goed uit de voeten met de inrichting van de bouwkeet. Zo weten zij welke inrichting bijvoorbeeld goed bij een ruimte past waardoor de, misschien krappe, ruimte groter lijkt dan dat het daadwerkelijk is. Hierdoor voelt de bouwkeet als een aangename plaats om te komen vooraf aan het werk, tijdens het werk en na het werk.

Lichtinval

De projectinrichters weten over het algemeen goed met de lichtinval te ‘spelen’. Zo weten zij wat goed is qua plaatsing in een ruimte op basis van de lichtinval. Hierdoor wordt er bijvoorbeeld geen last ondervonden wanneer er aan een bureau gewerkt wordt. Dit bureau zal dan bijvoorbeeld niet in de donkerste hoek worden geplaatst, maar op de plek waar de lichtinval zo is dat er wel van geprofiteerd van wordt zonder dat het storend kan zijn. De lichtinval kan mede zorgen voor een fijne werk- en pauze sfeer in de keet.

Kasten

De kast(en) die in een keet worden geplaatst kunnen ook op een bepaalde manier worden geplaatst door de projectinrichters dat deze niet als storend worden ervaren. Vaak wordt hier gebruik gemaakt van archiefkasten, dit wordt vaak gedaan omdat dan de documenten die erin staan veilig achter slot en grendel staan. Daarnaast weten de projectinrichters de archiefkasten  vaak goed te matchen met de rest van het interieur waardoor het een groot geheel is.

Stoelen

De stoelen die in de ruimte worden geplaatst zijn ook van groot belang. Indien er gewerkt moet worden in de keet is er een andere stoel nodig dan dat er pauze gehouden wordt. Doordat in de keet vaak alleen een bureau staat is er over het algemeen maar een bureaustoel nodig zodat daar op gewerkt kan worden. Voor tijdens de pauze zijn speciale kantine stoelen te koop. Hier kan de projectinrichter ook mee spelen waardoor de stoelen, naast dat ze comfortabel moeten zitten, ook onderdeel van het geheel zijn.

Naast de bovenstaande punten zijn er nog verschillende punten die door de projectinrichter gedaan kunnen worden, zoals de aankleding van de wanden, een eventueel schoenenrek en een speciale tafel. De bovenstaande punten worden echter vaak als belangrijkst ervaren. Mocht je de keet goed in willen richten kan het dus een goed idee zijn om gebruik te maken van een projectinrichter.

Have your say