Heb je een nieuwbouwwoning gekocht? Deze producten heb je zeker nodig!

Bij een nieuwbouwwoning zal je altijd nog flink wat tijd kwijt zijn met klussen. Maar welke producten zijn nu onmisbaar wanneer je gaat (ver)bouwen en verhuizen? We zetten ze voor je op een rijtje: van gereedschap tot transportwagens.

De onmisbare basics: gereedschap

Gereedschap is zeker iets wat je vaak nodig gaat hebben in je nieuwbouwwoning. Denk bijvoorbeeld aan gereedschap om te kunnen boren, of schroefgereedschap voor het in elkaar zetten van meubels. Vooral complete gereedschapsets zijn handig omdat deze een totaalpakket aanbieden met bijvoorbeeld tangen, schroevendraaiers, sleutels en hamers.

Een kleurtje op de muren: schildersmaterialen

Schilderen is één van de grootste taken bij een nieuwbouwwoning. Voordat je start met verven is het wel belangrijk dat al het bouwvocht uit de woning is. Anders bestaat er het risico dat er schimmelplekken ontstaan of dat verf niet mooi blijft zitten. Wanneer je gaat schilderen zijn er diverse producten die handig zijn om in huis te hebben. Denk bijvoorbeeld aan verschillende verfkwasten, verfrollers en verfroosters. Vergeet daarnaast ook niet om afplaktape aan te schaffen voor het afplakken en beschermen van ondergronden.

Werken op hoogte: ladders & montagetrapjes

Ladders en montagetrappen zijn altijd handig om in huis te hebben. Zeker wanneer je de hoogte in moet voor het verven van plafonds, of voor het ophangen van fotolijstjes. Na de klusperiode in het begin zijn ladders en montagetrapjes ook erg handig voor het bijvoorbeeld het lappen van ramen buiten, of onderhoud in de tuin.

Eenvoudig verplaatsen van spullen: transportwagens

Bij een nieuwbouwwoning gaat het niet alleen om verbouwen. Ook het verhuizen van spullen en de aankoop van nieuwe items voor je huis brengen heel wat gesleep met zich mee. Een materiaalwagen komt daarom echt van pas. Al je spullen plaats je op het plateau van de materiaalwagen, die je vervolgens gemakkelijk verplaatst waar nodig.

JIP biedt ondersteuning bij elke bouwklus

JIP is de groothandel met alle producten die je nodig hebt voor een bouwklus. Van gereedschap tot schildersmateriaal en van ladders tot transportwagens: JIP heeft alles voor de vakman op het gebied van bouwen en verbouwen.

Have your say