Kantoorunits

inrichting bouwkeet

Verplaatsbaar kantoor
Een kantoorunit of modulaire ruimte is een ideale oplossing wanneer er behoefte bestaat aan een kortstondig kantoorruimte. Na voltooiing van de opdracht zijn de modules eenvoudig mee te nemen naar een volgend project. Al naar gelang de duur van het project of behoefte aan aanvullende elementen heeft u de mogelijkheid de units te leasen of te kopen. Kantoorunits worden veelal in standaardmaten geleverd maar kunnen op bestelling ook in andere maten geproduceerd worden.

De cabins worden afgewerkt volgens het all-inn concept. Dit houdt in dat de wanden geïsoleerd zijn en er naast de standaard aansluitingen van elektra en water aansluitingen zijn aangebracht voor multimediakanalen, airco, centrale verwarming, en sanitair. De cabins zijn daarnaast voorzien van kunststof ramen en deuren.

Plug and play formule
Of de unit gebruikt wordt als kantoor, werkplaats of kantine, overal gelden dezelfde plaatsingsvoorwaarden. Om de plug and play formule waar te maken moet de cabin altijd op een stabiele en vaste ondergrond geplaatst worden die bovendien van alle nutsvoorzieningen is voorzien.

Een ander groot voordeel van deze modulaire elementen is dat ze eenvoudig aan elkaar geschakeld kunnen worden wanneer de afzonderlijke ruimtes te klein blijken te zijn. Indien het terrein het niet toelaat om gelijkvloers uit te breiden bestaat er zelfs mogelijkheid ze te stapelen zodat er een gebouw van meerdere etages ontstaat. Voor unitcombinaties die de hoogte in gaan dient u een aparte vergunning aan te vragen.

Have your say