Het interieur van de bouwkeet

inrichting bouwkeet

Voor menig bouwmedewerker is de keet een belangrijke plek. Hier wordt verzameld voor de werkzaamheden en worden ook de pauzes doorgebracht. Hierdoor is het belangrijk dat de bouwkeet goed ingericht is en dat deze dus als prettig wordt ervaren.

 

De juiste tafel

Het is belangrijk dat er in de keet een goede tafel staat. Zo moet de tafel groot genoeg zijn voor het personeel dat er in komt en daarnaast ook goed schoon te houden zijn. Doordat er vaak buiten gewerkt wordt neemt dit een hoop viezigheid met zich mee. Hierdoor is het van belang dat deze tafel ook goed schoon te houden is. Hierdoor vergt dit minder aandacht dan wanneer er een tafel staat die lastig schoon te houden is. Hierdoor vergt deze tafel minder aandacht en kan er dus gewoon normaal aan gezeten worden zonder dat er extra op de viezigheid hoeft te worden gelet.

 

De juiste glazen en koffiekopjes

Naast de juiste tafel is het ook belangrijk dat er de juiste glazen en koffiekopjes beschikbaar zijn. Deze kopjes en glazen moeten, net als de tafel, gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast is het altijd leuk om bedrukte mokken te hebben. De afbeeldingen hierop kunnen verschillen, zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor heel simpel het bedrijfslogo, maar het kan ook zo zijn dat de personeelsleden een leuk idee ervoor hebben. Op basis van de wensen van het personeel kunnen de glazen en mokken dan bedrukt worden. Hierdoor zullen zij de glazen ook meer waarderen dan wanneer het standaard glazen zijn. Het lijkt een klein puntje, maar het kan bijwerken aan de positieve sfeer binnen het team.

 

Schoenenrek

Wat ook belangrijk is voor de gebruikers van de keet is dat er een schoenenrek is, met naamkaartjes. Doordat er ‘s ochtends de werkschoenen aangedaan worden in de keet moeten de schoenen netjes opgeborgen worden. Dit kan gedaan worden in het schoenenrek. Indien er standaard werkschoenen gedragen worden is het verstandig om een schoenenrek te hebben met naamkaartjes. Doordat alle schoenen hetzelfde zijn is het mogelijk om door de naamkaartjes de schoenen van elkaar te onderscheiden.

 

Naast de bovenstaande punten zijn er uiteraard nog meer punten die helpen bij het goed inrichten van de keet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een whiteboard voor de vergaderingen of planningen en een werktafel voor wanneer er bijvoorbeeld afspraken op papier gezet moeten worden. Hier kan natuurlijk ook een hele eigen ingeving aan gegeven worden.

Have your say