Een goed klimaat op kantoor

kantoor

Een prettige werksfeer wordt voornamelijk gecreëerd door een goede atmosfeer op de werkvloer. Uit onderzoek blijkt dat een goede geventileerd kantoor de arbeidsproductief op een positieve wijze beïnvloed. De temperatuur is het beste rond de 19 graden Celsius. Hierdoor heeft uw personeel het nooit te warm en kan er dankzij een behaaglijke temperatuur goed gewerkt worden.

Goede luchtverversing voorkomt veelvuldig arbeidsverzuim

Een goede luchtverversing in een kantoorruimte zorgt ervoor dat uw personeel minder vaak ziek is. Schone lucht is een stuk meer verfrissend. Ook kan het plaatsen van planten bijdragen aan een fijn werkklimaat. Niet alleen optisch biedt een plant uitkomst, maar een plant maakt ook zuurstof aan. Bovendien werkt een plant stressverlagend en zullen de prestaties hoger liggen van uw werknemers.

Een geluidsarme luchtverdeelslang

Er zijn verschillende technieken en apparaten beschikbaar om een goede lucht circulatie mogelijk te maken op de werkvloer. Het fijnste is het natuurlijk als deze toepassingen weinig geluid maken. Wanneer er onnodige geluiden geproduceerd worden op de werkvloer kan dit afleiden van het werk. Gelukkig zijn er vandaag de dag verschillende mogelijkheden. Een systeem die lucht verplaatst maakt tegenwoordig nauwelijks tot geen geluid meer en zorgt toch voor voldoende ventilatie.

Gezonde lucht is een diepte investering

Investeren in gezonde lucht is over de gehele linie een goede investering. Ten eerste zal uw personeel harder kunnen werken en als klap op de vuurpijl zal er minder ziekteverzuim zijn. Het is dan ook goed om u eens te verdiepen in de mogelijkheden op het gebied van schone en gezonde lucht op de werkvloer. Steeds meer ondernemers en bedrijven hebben besloten wat aan de atmosfeer op de werkvloer te doen en dit betaald zich dan ook altijd uit voor deze ondernemers.